Počitnice za otroke

27. 06. 21 –
22. 08. 21
Turistična kmetija Vrbnjak, Mala Nedelja
Sedmo leto zapovrstjo na naši kmetiji pripravljamo počitnice za otroke. Program v veliki meri prilagodimo željam otrok Tako vabimo otroke med 7. in 14. letom na 8. dnevne počitnice na naši kmetiji.
pocitnice-za-otroke-turisticna-kmetija-vrbnjak-2

Opis

Predlagani termini:

1.)  od nedelje 27. junija do nedelje 4. Julija 

2.)  od nedelje 11. julija do nedelje 18. julija

3.)  od nedelje 18.julija do nedelje 25. julija

4.)  od nedelje 25. julija do nedelje 1. avgusta

5.)  od nedelje 1. avgusta do nedelje 8. avgusta

6.) od nedelje 15. avgusta do nedelje 22. avgusta

 

V vsakem terminu bomo sprejeli 6 otrok, ki bodo bivali v  apartmaju s tremi sobami (v vsaki sobi po 2 otroka), ali ob ugodnem vremenu v indijanskem taboru.

Letos bomo namreč postavili tudi 3 indijanske šotore za pravi indijanski tabor. Tako bomo ob primernem vremenu celotne počitnice izvedli v indijanskem taboru.

Za dobro počutje otrok in varnost bomo skrbeli člani naše družine in animatorji, ki bodo vedno z otroki.  Na kmetiji imamo kar nekaj živali: psičko Aiko, ki nas bo čuvala, mucke, kokoši, race, kravice, pujske, kozice ter konje na katerih bo poudarek počitnic.

Kratek opis programa:

Po toplem domačem zajtrku se bomo odpravili k živalim in pomagali pri jutranjih opravilih pri konjih, kravah, prašičih, kokoših in seveda muckih in Ajki. Večino časa bomo posvetili konjem, jih hranili, čistili, počistili hlev, se učili jahati ter se popeljali tudi s kočijo. Po jutranjem opravilu in počitku bomo potešili lakoto s pravo kmečko malico, ki si jo bomo pripravili kar sami.

Po malici pa se bomo do kosila zabavali z raznimi igrami in opravili in se učili jahati. Veliko bo zabave, med drugim se bomo s kočijo popeljali  tudi kdaj na sladoled. Priredili bomo pravo ribiško tekmovanje z ribičem Pepijem v našem ribniku. Taborili in noč prespali tudi zunaj v indijanskih šotorih in si ob ognju spekli ribe,krompir, jabolko, koruzo. Obiskali bomo razne znamenitosti v okolici, se okopali v  bližnjih kopališčih itd.

Seznanili se bomo tudi s pridelavo zelenjave, pomagali pri obiranju paradižnika, kumar, paprike…  in si pripravili sočno domačo solato. Igrali bomo tudi različne športne igre.

Skratka potrudili se bomo, da bodo otroci v tem času spoznali čim več opravil in dogodivščin na kmetiji.

Po napornem dnevu pa nas bo v apartmaju ali šotoru čakala zaslužena večerja in večerno druženje ter topla postelja, kjer se bomo dobro odpočili za naslednje dogodivščine v prihajajočem dnevu.

Po koncu počitnic bomo pridobili osnovno znanje jahanja in upravljanja s konji ter veliko znanj o življenju in delu na kmetiji.

Naučili in doživeli  bomo veliko novega  in  lepega, kar bo otrokom ostalo še dolgo v spominu.

Za letos smo  pripravili  kar šest   8 dnevnih (7 noči) terminov, ki pa si jih lahko tudi na vašo željo skrajšate.

Celotna realna  vrednost celotnega 8 dnevnega paketa ( 7 nočitev ) na otroka je 350 €
za Vas tokrat samo 280,00 EUR
Bratci in sestrice imajo 10% popust (250 €)
Plačilo: 50% ob prijavi, 50% ob prihodu ali po zaključku tabora
Prijave zbiramo do zasedenosti terminov !

Info in prijave:   tk.vrbnjak@gmail.com    tel: 031 705 646
www.turisticna-kmetija-vrbnjak.si
OPOMBA: Izvedbo programa prilagodimo glede na vremenske razmere in fizično sposobnost otrok! Vse zunanje aktivnosti se izvedejo ob primernem vremenu oz. ob ugodnih vremenskih razmerah. Počitnice izvedemo v vsakem vremenu, program pa se lahko spremeni – prilagodi zaradi posebnih okoliščin (deževje, vročinski vali …)
Pridržujemo si pravico do spremembe programa! 

Povejte o dogodku naprej ...

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
E-pošta
Share on print
Natisni

Ste se udeležili kakšnega našega dogodka?

Veseli bomo oddaje mnenja na naši Facebook strani.

Vas zanima ta dogodek?

Vpišite svoje podatke in v najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali za dogovor o vseh podrobnostih dogodka.