Apartmaji

Oddajte rezervacijo zdaj in prejmite 10 % popusta !
Sprejemamo tudi turistične bone !

Akcijska Po-koronska ponudba

2 nočitvi z zajtrkom za dve odrasli osebi in dva otroka + 1X BREZPLAČNI LUNCH PAKET ZA ŠTIRI OSEBE (kruh, zelenjava, zaseka, salama)

200 €

3 nočitve z zajtrkom za dve odrasli osebi in dva otroka + 1X BREZPLAČEN LUNCH PAKET ZA ŠTIRI OSEBE (kruh, zelenjava, zaseka, salama)

300 €

5 nočitev z zajtrkom za dve odrasli osebi in dva otroka + 1X BREZPLAČEN LUNCH PAKET ZA ŠTIRI OSEBE (kruh, zelenjava, zaseka, salama)

500 €

7 nočitev z zajtrkom za dve odrasli osebi in dva otroka + 1X BREZPLAČEN LUNCH PAKET ZA ŠTIRI OSEBE (kruh, zelenjava, zaseka, salama)

700 €

Naši apartmaji

Ponujamo vam 4 apartmaje s skupnim glavnim vhodom in recepcijo. Vsak apartma ima velik dnevni prostor v pritličju s kuhinjo, kopalnico, WC-jem in veliko pokrito teraso.

V zgornji etaži apartmaja sta dve sobi z po dvema ležiščema( 4 Ležišča). Ena soba v tretjem apartmaju je opremljena z vodno posteljo DanAja

Največji apartma ima tri sobe z po dvema ležiščema (6 ležišč). V vseh dnevnih prostorih je možnost dveh dodatnih ležišč na sedežni. Vsi apartmaji so opremljeni s satelitsko televizijo z ravnim ekranom in radiom ter WIFI internetno povezavo.

Kuhinja je opremljena z vso potrebno posodo , mikrovalovno pečico, pomivalnim strojem in štedilnikom s steklokeramično ploščo.

Vsak apartma ima brezplačno prostorno privat parkirišče tik ob apartmaju. 

Velikost: 68 m2

Jutranje sonce in popoldanska senca vas bosta spremljali ob čudovitem pogledu na kmetijo in polja. Primeren za družine, ki cenijo zasebnost in diskretnost, saj je edini na severni strani stavbe.

Velikost: 71 m2

Apartma s pogledom na okoliške travnike, igrišče in jezerce je primeren za družine in prijateljska druženja, tudi v večjem številu, saj je možno direktno druženje s skupino v sosednjem apartmaju.

Velikost: 72 m2

Apartma s pogledom na okoliške travnike, igrišče in jezerce je primeren za družine in prijateljska druženja, tudi v večjem številu, saj je možno direktno druženje s skupino v sosednjem apartmaju. V spalnici je vodna postelja.

Velikost: 87 m2

Primeren za večje družine. Pričarajte si romantično vzdušje ob kaminu in se podružite s skupino v sosednjem apartmaju. V tem apartmaju si delite enak pogled kot obiskovalci apartmajev Poletje in Jesen.

Novo v ponudbi - terapevtska masaža in masaža za pomoč pri bolečinah, mišicah ter sklepih s fizioterapevtsko obravnavo

Ker želimo, da se naši gostje počutijo še boljše na naši prelepi turistični kmetiji, smo v ponudbo dodali terapevtsko masažo in masažo za pomoč pri bolečinah in mišičah ter sklepih s fizioterapevtsko obravnavo v naših apartmajih.

Pri vašem boljšem počutju vam bo pomagala osebna fizioterapevtka Evelin Nežič, ki bo opravila masažo ali terapijo v prostorih vašega apartmaja.

Željeni tretma si lahko rezervirate že ob vaši rezervaciji bivanja, za vse dodatne informacije pa se dogovorite v času vaše nastanitve.

Za morebitna vprašanja uporabite spodnje kontakte.

Novo v ponudbi - terapevtska masaža in masaža za pomoč pri bolečinah, mišicah ter sklepih s fizioterapevtsko obravnavo

evelin-terapevtska-masaza-turisticna-kmetija-vrbnjak

Prednosti bivanja pri nas

Dobrodošel je vaš štirinožni prijatelj. Zagotovo se bo odlično ujel z našo maskoto, psičko Ajko.

turisticni-boni-vavcerji-turisticna-kmetija-vrbnjak

Za bivanje pri nas lahko izkoristite turistične bone.

terapevtska-masaza-turisticna-kmetija-vrbnjak

Med bivanjem pri nas si lahko privoščite terapevtsko masažo z Evelin.

Dnevni počitek

Privoščite si po napornem dnevu ali potovanju tudi dnevni počitek. Diskretno v samoti na naši kmetiji v enem od 4. apartmajev si odpočijte po zelo ugoni ceni za dve osebi do 5 ur počitka vključno z dobrodošlico. 

Privoščite si še dobro kapljico našega domačega vina ali slasten domač narezek in si privoščite počitek v dnevni sobi ob televizorju.

Rezervirajte sobo za počitek

Izpolnite obrazec

V času bivanja pri nas, ne glede na trajanje vas bomo razvajali z domačimi jedmi iz naše ponudbe.