Košarica

Vaša košarica je trenutno prazna.
V košarici še nimate izdelkov. Dodajte kakšnega!


Nadaljujte z nakupovanjem

Osebna dostava

V primeru izbrane možnosti “osebna dostava” Vam bomo izdelke osebno dostavili na dom enkrat tedensko na relaciji Ptuj-Maribor- Sl.Bistrica-Celje,Domžale-Ljubljana-Mengeš-Kranj-Radovljica. Po prejetem naročilu vas bomo kontaktirali na posredovan e-poštni naslov ali na telefonsko številko, če jo boste posredovali. Določili bomo termin dostave in ceno le-te. Plačilo dostave se izvrši ob prevzemu izdelkov z gotovino, za kar boste ob dostavi prejeli tudi račun.

Pošta Slovenije

Dostava preko Pošte Slovenije se obračunava glede na težo izdelkov in se preračuna avtomatsko. 

Plačilo po povzetju

Plačilo naročila po povzetju je omogočeno izključno ob osebnem prevzemu ali naši osebni dostavi. V primeru dostave preko Pošte Slovenije plačilo po povzetju ni mogoče, saj gre za izdelke, ki lahko izgubijo na kakovosti, če se predolgo zadržujejo na neustreznih temperaturah. 

Osebni prevzem izdelkov

Osebni prevzem izdelkov lahko izvedete kadarkoli med 8:00 in 16:00 med tednom. Za prevzem med vikendom prosim, da pokličete na 031 705 646 ali pišete na anton@turisticna-kmetija-vrbnjak.si. osebni prevzem je mogoč na lokaciji Kuršinci 19, 9243 Mala Nedelja.

Vpišite svoj e-poštni naslov in sledite vsem novostim, dogodkom in prireditvam na naši kmetiji in v okolici ter bodite na tekočem z našo ponudbo v spletni trgovini.